Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За допълнителна информация и въпроси: на Лично съобщение
Автор: rocksy Категория: Лични дневници
Прочетен: 7651 Постинги: 4 Коментари: 0
Постинги в блога от Декември, 2016 г.


Откога не сте се чувствали фантастично? 

image
  Искате ли да се отървете от хроничното заболяване, от което страдате? Уморени ли сте от честите настинки? Искате ли да се чувствате енергични, весели, млади? Искате ли чиста и здрава кожа? Дотегнаха ли ви алергите? Искате ли да се предпазите от рака? Бихте ли искали винаги да имате силен и ефективен имунитет?

     Може би вече сте опитвали най-различни средства (лекарства, хранителни добавки, билки и др. средства за защита, почистване, ваксини) и не се е получило?

imageimage

 

              Значи е дошло време да използвате Трансфер Фактор!

 
 Стотици хиляди хора по целия свят са се избавили от хроничните заболявания имено с помоща на Трансфер Фактор. Всеки човек, който започва да използваТрансфер Фактор, със сигурност получава желания за него резултат.

Трансфер Фактор изпълнява едновременно няколко изключително важни за организма функции:

– Повишава имунитета в случаите на имунодефицит;
– Навреме спира имунната реакция на организма, предотвратявайки разрушението на собствените клетки (автоимунно заболяване);
– Разпознава и запомня различните чужду агенти, и бързо ги унищожава при следваща среща (имунна памет).

image

      Днес все още много малко хора в България знаят за чудодейните свойства наТрансфер Фактор. Все още много хора наистина вярват, че алергиите, псориазиса и другите автоимунни заболявания са нелечими. Че децата и възрастните боледуват по няколко пъти в годината от простудни заболявания и това е нещо нормално. Че вероятността да се отървем от хепатит B – е 50 на 50. Че за хората след 50 годишна възраст е съвсем нормално и обичайно да имат цял „букет” от хронични заболявания, главоболие, високо кръвно налягане и болки в ставите. И всичко това на фона на общото лошо самочувствие и външен вид.

Какво е Трансфер фактор?

image

 

  Трансфер Факторите са живи молекули, и те искат и ние да живеем!

 За разлика от фармацевтичните лекарства и биологичните добавки, Трансфер Фактор не е създаден от хората. Той е създаден от майката Природа. Създаден е за живот, създаден е за човека!

    Молекулите на Трансфер Фактор се срещат при всички гръбначни и се предават от поколение на поколение, от майката на детето при раждането. Чрез Трансфер Фактора се предава имунния опит от предците, и се отключва имунитета на новороденото. Трансфер Фактор е паметта на имунитета /имунната памет/, информационна молекула, без която е невъзможна пълноценната работа на имунната система. Недобрата му работа довежда до имунодефицит, вирусни инфекции, онкологии; или хиперактивност на имунитета и автоимунни заболявания (псориазис, астма, алергии, ревматоиден артрит, диабет, системен лупус и др.).

image

    Трансфер Фактор е учител, инструктор, треньор на клетките на имунната система. Той обучава клетките на имунитета, карайки ги да работят на 100%.

 Трансфер Фактор е продукт без аналог в света. Той е всичко, което ни липсва да бъдем здрави, щастливи и изпълнени с жизнена енергия.

Време е и Вие да се запознаете с чудото наречено Трансфер Фактор!


 

Категория: Лични дневници
Прочетен: 96 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 20.12.2016 19:49
Резултати от Трансфер Фактор

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 
Категория: Лични дневници
Прочетен: 102 Коментари: 0 Гласове: 0

Водещите имунолози признават Трансфер Фактор за най-доброто средство, коригиращо работата на имунната система.  А самото откритие на Трансфер Фактор смятат за най-великото откритие на хилядолетието в областта на здравеопазването!
      Имунитетът е естествената природна защита на организма. При раждането си бебето получава от майката имунен опит чрез коластрата. Какво ще предаде на новороденото си една майка, след като самата тя не е получила правилната информация?       
        Практически всички възрастни имат отклонения и деформации в имунната си информация. А такива фактори като лоша екология, ежедневен стрес, антибиотици, неправилното хранене и други задълбочават проблема. 
           Какво се случва в тялото при
         нарушената работа на имунитета?
  Рак, автоимунно заболяване, алергия, диабет, хепатит, астма, артрит, инсулт, инфаркт
или Бог знае какво още!!!

Трансфер Фактор (ТФ) осигурява на:image

·      Деца и бебета -правилен имунен старт в живота и преодоляване на психични натоварвания;

·      Работещи и домакини -  премахване на стрес, преумора, повишаване на качеството на живота при хронични заболявания, подобряване на съня, помощ в грижите за близките;

·      Болни -  помощ в борбата с болестта, връщане към пълноценен живот;

·      Пенсионери - достойна старост в добро здраве и бистър ум.

Предимствата на Трансфер Фактор:

1.     Широк спектър на действие

2.    Не може да се предозира

3.    Еднакво ефективен при деца и възрастни

4.   Без противопоказания

5.    Перорален прием

6.   Без негативни странични ефекти

Сертификат за качеството GMP е гаранция за качество на 4Life Research – единствен притежател на патентите на продуктите и технологията на извличането на ТФ. Производството е под постоянен федерален контрол. Това дава защита и гаранция за всяка закупена от вас опаковка.

Трансфер Фактор е получил висока оценка отМинистерството на  Здравеопазването на Руската Федерация, която е отразена вМетодическо писмо МЗ РФ № 14/231 от 30.07.2004г. «Имунорехабилитация при инфекционно-възпалителни и соматични заболявания с използване на Трансфер Фактор».

image

Категория: Лични дневници
Прочетен: 95 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 15.12.2016 12:00
      
             Т Р А Н С Ф Е Р    
                                               Ф А К Т О Р  ??? 


image

ТОВА са малки пептидни молекули, с големина 1000-10000 далтон, съдържащи 44 аминокиселини, от групата на цитокините. Наричат се така, защото предават информация на незрели имунни клетки, как правилно да работят, елиминирайки заплаха за нашия организъм. Те предават информация от един организъм на друг, от една клетка на друга. Наричат ги „интелект на имунната система“.
Източник за получаване на Трансфер Фактор™
Единият начин за и извличане на ТФ е от левкоцитите на кръвта. Впродължение на 40 години той успешно се прилага под формата на инжекции при болни с имунодефицит. Откриването на ТФ в кравя коластра и кокоши жълтък прави възможно приемането на ТФ перорално, като капсули. Самите молекули не се разграждат при храносмилане и са абсолютно безопасни както за бебетата, така и за възрастни хора. 
Какви са съставките Трансфер Фактора™
ТФ е сбалансирана смес от три функционално различни фракции, които осигуряват ефективността на имунната система. Индукторите осигуряват общата готовност на имунната система, стимулират Т-клетъчния имунитет, повишавайки и засилвайки функциите на натуралните килъри. Супресорите регулират интензивността на имунната реакция, предотвратяват автоимунните реакции, постигайки баланс на клетъчно ниво. Антиген-специфичната фракция осигурява възможност на имунната система много рано да разпознава враговете – потенциалната заплаха за нашия организм. Всяка от тези три фракции подпомага за подобряване на адаптивните функции на имунната система.
Основното биологично предназначение на ТФ в организма е да осигурява имунната защита от бактерии, вируси, гъбички, ракови клетки и други антигени, предизвикващи аномалии на жизненоважни процеси в организма.
Трансфер фактор е предназначен за:
 Подобряване на работата на имунната система;
 Подобряване на резистентността на организма към стрес, натоварване и заболявания;
 Повишаване на устойчивостта към климатичните промени и смяна на часовото време;
 Повишаване на качеството на живота при хронични заболявания.
В научните публикации са отразени положителните резултати от приемането на трансфер фактора при такива болести като: 
поражения на кожата и лигавицата от вирус херпес, включително офталмохерпес, хронични заболявания, предизвикани от цитомегаловирус и Епщайн-Бар, кожно гъбични поражения, дерматит, туберкулоза, проказа, лайшманиоза, бруцелоза, хламидиоза, вирусен хепатит В и С, СПИН, криптококоза, токсоплазмоза, вирусен и рикетциозен енцефалит (болестта на Лайм), немотивиран тежък астеничен синдром тип СХУ (синдром на хроничната умора), тежка миастения, упорито рецидивиращи инфекции на урогениталния тракт и УНГ-органи, остеомиелит, сепсис, алергии, бронхиална астма, атопически дерматит, псориазис, онкологични заболявания (остеосаркома, рак на бъбрека, млечна жлеза, стомаха, дебелото черво, назофаренгиален рак), при корекции на имунодефицита, предизвикан от химио- и лъче терапия, операционен стрес, болест на Алцхаймер и Паркинсон, епилепсия и детски аутизъм, остър склеротичен паненцефалит, язва на дванадесетопръстника, асоциирана с хеликобактер, захарен диабет, хронична гранулематозна болест Уискот-Олдридж, лимфогранулематоза (болест на Ходжкин), лимфома на Беркот, епидермална дисплазия (множествени злокачествени поражения на кожата), системен еризипал (червен вятър).

Описание на действието на ТФ за неспециалисти
Действието на ТФ може да се обясни много елементарно. Имунитет – това е способността на организма да се противопоставя на външни въздействия, нашествия от бактерии, вируси и вътреклетъчни паразитарни инфекции. Представете си, че Вашия организъм е бойно поле, а нападателите са вируси. Защитата на организма, имунната система е лошо обучена и невъоръжена армия от неграмотни войници без офицер, които не могат да определят, кои са врагове и кои не са. Със всяка битка, а най-вече с напредването на възрастта броят на тези войници намаля. Това създава благоприятна среда за развитието на вирусите и паразитите в нашия организм, тъй като те се страхуват само от имунната ни система, а почти всички болести имат паразитарен произход. Това което прави ТФ е смяна на лошо обучените войници с прекрасно въоръжен отряд за «специално назначение», който не само веднага разпознава враговете, но и се командва от добре организиран щаб на чело с велик полководец. Когато врагът е победен, армията на защитата(супресорите) спира да действа (ТФ няма аналог и е единствен продукт за автоимунни заболявания).
ТФ работи на принципа на антивирусната компютърна програма. Сканирайки файл след файл, открива и унищожава вируси и премахва това, което пречи на правилното функциониране. Разликата е само в продължителността на процеса. В компютъра всичко се случва веднага, а биологичния процес изисква време - понякога седмици, месеци а може да отнеме и години. Важно е да се знае, че антибиотиците абсолютно не действат на вируси, а водят само до дизбактериоза в организма (нарушават добрата флора в тялото). Вируса може да бъде победен само от имуннитета. Това е причината учените по целия свят да работят по разработка на средства за нормализация на имунитета. Повече от 80% от заболяванията са от нарушената работа на имунната система. Нормализацията на нейното функциониране води до подобряването на състоянието и възстановяване на здравето. Това важи и за имунодефицитни и автоимунни заболявания, което обяснява широкият спектър на действие и резултативност от продуктите на основата на Трансфер Фактор.
Категория: Лични дневници
Прочетен: 155 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 20.12.2016 18:42
Търсене

За този блог
Автор: rocksy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7651
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Декември, 2016  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031